Veranderen robots de relaties tussen mensen?

4 mrt 2020

We bekijken hoe goed de sociale vaardigheden

We bekijken hoe goed de sociale vaardigheden van robots nu al zijn. Kunnen jullie je voorstellen dat die vaardigheden zo goed worden, dat we emotionele relaties met robots gaan vormen? En wat betekent dat voor de relaties tussen mensen onderling? Worden die beter of slechter? En wat zegt dat weer over de huidige relaties met vrienden en collega’s?

Is het erg als die relaties vervangen of aangevuld worden door robots? Mogen robots bijvoorbeeld eenzame ouderen verzorgen? Of jullie klanten bedienen? Of houden mensen altijd een meerwaarde in deze relaties?

Archief van berichten

Categorieën

Locatie

A'DAM Toren, Amsterdam

Telefoon

+31.6.53765171

Email 

info@grondgesprek.nl

css.php
Share This

Ga het gesprek aan.

VORM SAMEN EEN MENING EN LAAT ONS WETEN WAAR JULLIE STAAN.