Dennis van Egmond

Vanaf de dag dat Dennis begon te werken zocht hij naar wegen om collega’s bewust te maken van het potentieel en de consequenties van hun merk- en organisatiestrategie. Zo ontdekte hij de waarde van het grondgesprek en het grondverhaal als instrumenten om de samenwerking van teams te verbeteren en het strategisch bewustzijn binnen organisaties te vergroten. Eind 2017 nam hij een jaar de tijd om onderwerpen te selecteren en uit te werken tot de eerste grondgesprekken.

Gertrin van Lune

Mensen dichter bij elkaar brengen, daar zit voor Gertrin de passie in zijn werk. Sinds kort werkt hij zelfstandig als mediator en gespreksleider. Daarvoor heeft hij meer dan 15 jaar voor de Politie als leidinggevende gewerkt. Door de juiste vragen te stellen, haalt Gertrin het beste in teams naar boven, versterkt hij het onderlinge begrip en bevordert hij de samenwerking. Met humor en inlevingsvermogen zorgt hij voor een prettige sfeer waar mensen de ruimte voelen zichzelf te zijn, zich uit te spreken en zich samen te ontwikkelen.

Cara Koesoemo Joedo

Cara is een interim strategisch communicatieadviseur bij grote organisaties, onder andere de Rijksoverheid. Daar leerde ze dat samenwerkingspartners, afdelingen en organisaties meer vaart maken als ze beter naar elkaar luisteren. En ze luisteren beter als ze gehoord worden. Daarom faciliteert ze moedige gesprekken, waarin de achterliggende behoeften van gesprekspartners onderzocht en benoemd worden. Haar mediation skills helpen daarbij. Het grondgesprek vindt ze een prachtige manier om elkaar beter te verstaan.

Locatie

A'DAM Toren, Amsterdam

Telefoon

+31.6.53765171

Email 

info@grondgesprek.nl

css.php