Een ander gesprek over werk.

Collega’s praten elke werkdag over hun werk. Maar tijdens grondgesprekken doen ze dat op een hele andere manier. Onze gesprekscoaches houden teams en organisaties telkens weer een andere spiegel voor, zodat collega’s met andere ogen naar hun gedeelde grond kijken. De ene keer levert dat nieuwe inzichten op over de gedeelde waarden, drijfveren en overtuigingen die hun samenwerking dagelijkse beïnvloeden. De andere keer openen zich nieuwe perspectieven op hun merk, organisatie, markt of strategie. Zo is elk grondgesprek een strategisch gesprek, dat collega’s bewuster maakt van de grond en koers die ze delen in een veranderende wereld.

Van buiten naar binnen kijken.

Er zijn vele manieren waarop we teams en organisaties een spiegel voorhouden en anders naar zichzelf laten kijken, maar meestal doen we dat door de buitenwereld naar binnen te halen. We geloven dat de veranderende wereld de beste spiegels biedt voor reflectie en zelfonderzoek. Als het over je werk en organisatie gaat, dan weet je immers wel hoe je collega’s er ongeveer over denken. Maar je leert nieuwe kanten van elkaar kennen wanneer je samen de wereld bespreekt. Daarom dagen we collega’s uit samen een mening te vormen over ontwikkelingen die hun werkende leven vormgeven. Zo leren ze elkaar en de wereld beter begrijpen, wat uiteraard hun samenwerking verbetert.

Hoe werkt een grondgesprek?

Coffee Bean

DE WERELD BESPREKEN

Aan de hand van inspirerende films en quotes, bespreken jullie een ontwikkeling die het werkende leven beïnvloedt.

Coffee Bean

Standpunt innemen

Met vragen en dilemma’s dagen onze coaches jullie uit een gedeelde mening te vormen over deze ontwikkeling.

Coffee Bean

GROND ONDERZOEKEN

Tot slot helpen we jullie te onderzoeken wat deze mening zegt over jullie grondverhaal, strategie en dagelijkse praktijk.

Gespreksonderwerpen.

Continu onderzoeken we ontwikkelingen die het werkende leven beinvloeden. Zo maken we onderwerpen voor grondgesprekken, die misschien op het eerste gezicht wat ver af lijken te staan van jouw dagelijkse praktijk, maar daarin ligt nu juist hun kracht. Ze brengen een gesprek op gang over de waarden, drijfveren en overtuigingen die binnen jouw team of organisatie leven, maar die tijdens het werk niet of nauwelijks besproken worden, terwijl ze de voedingsbodem vormen van jullie dagelijks handelen. 

Maatwerk.

We adviseren je graag welk onderwerp het beste past bij de vragen die binnen jouw team of organisatie leven. Ook kunnen we op maat een heel nieuw onderwerp voor jullie voorbereiden. Of misschien is het wel beter om niet de buitenwereld maar juist jullie binnenwereld te bespreken. Hoe dan ook, voor ons staat voorop dat we nieuwe en creatieve perspectieven openen op de grond die je dagelijks deelt met collega’s. Pas dan is het een echt grondgesprek.

Locatie

A'DAM Toren, Amsterdam

Telefoon

+31.6.53765171

Email 

info@grondgesprek.nl

css.php