Coffee Bean

BODEMONDERZOEK

Wil je diepgravend onderzoek doen naar de gronden die het denken én doen van jouw team bepalen? Laat ons dan een serie grondgesprekken samenstellen over diverse onderwerpen, die jullie samenwerking vanuit verschillende invalshoeken bespreekbaar maken. Door regelmatig grondgesprekken te voeren die op elkaar voortbouwen, ontstaat de ruimte en tijd om een dialoog te starten, waarin verschillende meningen samen komen tot nieuwe inzichten en ideeën.

Coffee Bean

GegRONDe strategie

Wil je de strategie van jouw organisatie beter gronden in een  wereld die elke dag weer verandert? Kies dan voor een serie op maat gemaakt grondgesprekken. We gaan dan speciaal voor jullie op zoek naar ideeën en inzichten uit de buitenwereld, die nieuwe perspectieven openen op jullie visie, missie of kernwaarden. Daardoor ontstaat er een dieper en rijker beeld van de koers, positie en rol van jullie organisatie in een veranderende wereld. Zo wordt de strategie krachtiger geïmplementeerd.

Coffee Bean

GROND.CLUB

Wil je de samenwerking bevorderen tussen teams, afdelingen en bedrijfsonderdelen die elkaar nog niet goed kennen? Open dan een grond.club waarin collega’s vrijwillig naar binnen lopen om elkaar ontmoeten en hun denken te gronden. Zie het als bedrijfsfitness, maar in plaats van hun lichaam trainen mensen in de Grond.club hun geest. Dat doen ze door samen betekenis te geven aan ontwikkelingen die hun leven en werk vormgeven. Zo leren ze samendenken, gronden ze hun meningen en bouwen ze de gedeelde grond waarop ze kunnen samenwerken.

Coffee Bean

Grondverhaal

Is het nog niet goed duidelijk welke grond jullie als team of organisatie met elkaar delen? Kies dan voor een programma van 2 of 4 dagen, waarin jullie door de ogen van buitenstaanders kijken naar jullie werk, organisatie en markt. Zo ontdek je samen met je collega’s het basisverhaal dat jullie denken grondt en dat jullie samenwerking in uiteenlopende situaties kan motiveren, inspireren, focussen en richting geven.

Coffee Bean

GROND vOOR Morgen

Speciaal voor trainees en toekomstige leiders hebben we een serie grondgesprekken ontwikkeld over de technologische ontwikkelingen die de toekomst van elke organisatie vormgeven. Door samen een mening te vormen over deze ontwikkelingen, leggen ze de ondergrond voor hun toekomstig leiderschap. Samen bedenken ze hoe de organisatie om kan gaan met de hedendaagse en toekomstige technologieën.

css.php