Tijd voor een grondgesprek.

De maatschappij vraagt om professionals die regelmatig samen stilstaan om de gronden van hun handelen te onderzoeken.

Andere gesprekken over werk.

Tijdens grondgesprekken kijken collega’s met andere ogen naar de grond die ze delen in een veranderende wereld.

Een ander gesprek over werk.

Tijdens grondgesprekken kijken collega’s met andere ogen naar de grond die ze delen in een veranderende wereld.

Bepaal zelf de prijs.

Boek nu vier grondgesprekken en bepaal achteraf wat jullie ervoor willen betalen.

Een ander gesprek over werk.

 

Een grondgesprek begint als een inspirerend gesprek over de buitenwereld
en eindigt bij de grond die je dagelijks deelt met jouw collega’s.
Coffee Bean

Grondgesprek

Zoek je een inspirerend programma voor één of twee dagen teambuilding? Kies dan voor een grondgesprek over één van deze onderwerpenWe hebben bij elk onderwerp de vragen, dilemma’s en inzichten gevonden, die ieder team anders laat kijken naar hun werk, organisatie of markt. Misschien lijken de onderwerpen wat ver af te staan van de dagelijkse praktijk, maar daarin ligt juist hun kracht. Ze brengen een gesprek op gang over de overtuigingen, drijfveren en waarden die binnen je team leven, maar die tijdens het werk zelden of nooit besproken worden.

Coffee Bean

GROND.CLUB

Wil je afdelingsmuren doorbreken en de interne relaties versterken tussen teams en bedrijfsonderdelen versterken? Open dan een grond.club waarin collega’s vrijwillig naar binnen lopen om samen grondgesprekken te voeren. De grond.club is een sportschool voor de geest. We trainen niet het lichaam, maar gronden het denken van collega’s. We dagen ze uit samen een mening te vormen over ontwikkelingen die hun leven en werk vormgeven. Door hun meningen te kruisen leren ze samendenken en verrijken ze de voedingsbodem voor integrale samenwerking tussen bedrijfsonderdelen.

Coffee Bean

BODEMONDERZOEK

Wil je diepgravend onderzoek doen naar de gronden die het denken én doen van jouw team bepalen?  Laat ons dan op maat een serie gesprekken samenstellen over diverse onderwerpen, die jullie samenwerking vanuit verschillende invalshoeken bespreekbaar maken. Door grondgesprekken te voeren die op elkaar voortbouwen, ontstaat de ruimte en tijd om een grondige dialoog te starten, die de ontwikkeling van jouw team motiveert en richting geeft.

Coffee Bean

GROND vOOR Morgen

Speciaal voor trainees en toekomstige leiders hebben we een serie grondgesprekken ontwikkeld over de technologische ontwikkelingen die de toekomst van elke organisatie vormgeven. Door samen een mening te vormen over deze ontwikkelingen, leggen ze de ondergrond voor hun toekomstig leiderschap. Samen bedenken ze hoe de organisatie om kan gaan met de gevolgen van hedendaagse en toekomstige technologieën.

Locatie

A'DAM Toren, Amsterdam

Telefoon

+31.6.53765171

Email 

info@grondgesprek.nl

css.php